Verwijdering groene aanslag

Groene aanslag

Voor het verwijderen van groene aanslag, algen en mos maakt OGB Nederland gebruik van het product Groene Aanslag reiniger. Dit product is ontwikkeld door OGB Nederland en verzekert u van een grondige verwijdering van groenaanslag met respect voor de ondergrond en het milieu. U kunt dit product afnemen van OGB Nederland, maar het is ook mogelijk dat zij de groen-aanslag zelf komen verwijderen.

Groene Aanslag reiniger

Groene Aanslag reiniger is een milieuvriendelijk product dat eenvoudig en effectief algen, mossen en groene aanslag verwijdert. Dit zonder schrobben of gebruik van hoge druk apparatuur, zodat u zonder schade kunt reinigen. Groene Aanslag reiniger is biologisch afbreekbaar, heeft een neutrale PH-waarde en is vriendelijk voor milieu, mens en materiaal. Uiteraard is Groene Aanslag reiniger niet schadelijk voor uw ondergrond, het is een product op waterbasis en bevat positief geladen vetzepen.

U kunt Groene Aanslag reiniger op vele materialen toepassen zoals:

Steen, sierbestrating, muren, gevels, beelden, dakpannen, grindtegels, tegels, badkamers, toiletten, keukens, voegwerken, zwembaden etc., hout, vlonders schuttingen, kozijnen, dakkapellen, bielzen, tuinmeubilair, tuinhuisjes, kunststoffen, gevelbeplating, noppenfolie, nylondoek, damwand, caravans, kunstgras, natuursteen, monumenten, gevels, terrassen, marmer of leisteen, glas, serres, dakkoepels, wanden, daken, puien enz.Glasteelt, in de tuinbouw ter voorkoming van groenaanslag in lege kassen, gravel, tennisbanen, atletiekbanen.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.