Wespenbestrijding

Wespenbestrijding nodig? Dan bent u bij Ongediertebestrijding Zwarthoed aan het juiste adres. Wij zijn en gecertificeerd en gespecialiseerd bedrijf op het gebied van wespen bestrijden, preventie en werking. Dit doen wij voor zowel de particuliere klant als voor bedrijven. Voordat wij in actie komen, zullen wij eerst kijken waar de wespen zich bevinden. Vervolgens zullen wij op een verantwoorde en juiste manier uw ongedierteprobleem oplossen!

Wat zijn wespen?

Een wesp is een insect en het heeft vleugels. Het lichaam bestaat uit een kop, borststuk en een achterlijf. In Nederland kun je in de zomer nogal last hebben van de gewone wesp en van de 'Duitse wesp'. Daarnaast is er ook nog de hoornaar, maar deze zie en merk je vaak een stuk minder. Wespen zijn sociaal levende insecten. Hiermee wordt bedoeld dat ze in mer of minder grote groepen bij elkaar leven in nesten.

Eén wespennest kan al snel 5000 of meer dieren bevatten. Deze insecten kunnen gaan steken wanneer het nest wordt verstoord. Dit doet veel pijn. Sommige mensen zijn allergisch voor wespengif. Hierdoor moeten ze direct na een steek naar een arts of ziekenhuis. Een wespennest wordt meestal op een beschutte plaats aangelegd, bijvoorbeeld: in schuren, muurholten, spouwmuren of in de grond. Wespen zijn hele slanke dieren en hebben een karakteristieke helgele en zwarte dwarstekening op het achterlijf. Ze zijn ongeveer 10 tot 15 millimeter lang. 

Wat te doen bij een wespenprobleem?

Heeft u een wespennest in de buurt van uw woning? Dit is heel vervelend en u wilt dit wespennest natuurlijk zo snel mogelijk laten verwijderen. Iedere zomer keert het wespenprobleem weer terug in Nederland. Het bestrijden van wespen dient daarom ook zeer zorgzaam en verantwoord te gebeuren. Ongediertebestrijding Zwarthoed behaalt met minimale en niet schadelijke middelen het maximale resultaat.

Aanpak van wespenbestrijding

  • Lokaliseren van het nest
  • Benaderen van het nest in de juiste beschermende werkuitrusting
  • Wespennestingang of invliegopening behandelen met een stuifpoeder

Tip!: Probeert u vooral niet de ingang van het wespennest te blokkeren, de wespen zullen altijd een uitweg vinden. En zo ook op andere plekken in uw huis of bedrijfspand tevoorschijn komen.

Heeft u last van meerdere wespennesten, dan is het bestrijden daarvan op korte termijn essentieel. OGB Nederland is een gecertificeerd en vooral gespecialiseerd wespenbestrijder. Onze manier van wespen bestrijden geschiedt grondig en toch betaalbaar. Deze effectieve wespenbestrijding heeft naam gemaakt, ver buiten de lokale grenzen.

wespenbestrijding

Over Ongediertebestrijding Zwarthoed

Wij zien en nemen wespenbestrijding als een serieuze zaak, omdat er veel problemen kunnen ontstaan wanneer de bestrijding niet goed uitgevoerd wordt. Wij zorgen dat ongediertebestrijding goed en verantwoordt wordt uitgevoerd. Voor zowel particulieren als zakelijke klanten is het belangrijk dat de wespenbestrijding zo snel en doelmatig mogelijk gebeurt.

Wij staan met onze eigen aanpak 24/7 voor u klaar voor het bestrijden van wespen. Wij zullen u verlossen van uw wespenplaag zodra u ons belt. Het is mogelijk om vooraf een offerte aan te vragen, zodat u weet wat de kosten zullen zijn voor het bestrijden van wespen.

Kosten wespenbestrijding

De kosten voor een wespennest verwijderen of algehele wespenbestrijding zijn vanaf € 80,00 inclusief BTW en geen voorrijkosten tot 40 kilometer. Op onze wespenservice is onze unieke seizoensgarantie van toepassing. Mocht het wespennest in hetzelfde jaar op dezelfde plaats weer terugkomen dan komen de medewerkers van OGB Nederland het nest gratis opnieuw verwijderen. Wanneer u meer wilt weten over de kosten, dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

wespen bestrijder

Wespenbestrijding: 24/7 service

Heeft u een wespennest ontdekt en heeft u dringend onze hulp nodig voor het bestrijden van wespen, het weren of voorkomen? Dan kunnen wij binnen 24 uur aanwezig zijn op iedere locatie in Noord-Holland. Wij verzoeken u dan om direct contact met ons op te nemen, zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

Wespenbestrijder inschakelen?

Wilt u een wespenbestrijder inschakelen? Of wilt u graag meer informatie ontvangen over bijvoorbeeld de kosten? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kunnen u dan zo snel mogelijk helpen. Het is ook mogelijk om ons direct te bellen: 06 - 53809593 of te mailen naar: info@ogb-nederland.nl.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.