Muizenbestrijding

Muizenbestrijding nodig? Dan bent u bij Ongediertebestrijding Nederland op de goede plek! Wij zijn een gecertificeerd bedrijf op het gebied van bestrijding, preventie en wering van muizen. Dit doen wij voor zowel particulieren als bedrijven. Voordat wij in actie komen, zullen we eerst kijken wat voor soort muizen het zijn en waar deze zich bevinden. Zo kunnen wij op een verantwoorde en juiste manier uw ongedierte probleem oplossen!

Neem nu contact met ons op
of bel 06 - 53809593

Hoe herkent u de aanwezigheid van muizen?

  • Geluiden: u hoort krassende geluiden
  • Zichtbaar: u ziet ze in uw huis of bedrijf
  • Schade: muizen knagen aan alles, zoals: kabels, hout en plastic.
  • Muizenkeutels: u ziet uitwerpselen liggen langs muren of op plaatsen waar ze vaak komen
  • Geur: muizen laten en scherpe geur achter, dit is een muskus en ammoniak geur die heel sterk is

muizenbestrijding

Muizenbestrijding bij een muizenprobleem of muizenplaag

Het is van groot belang om direct een oplossing te zoeken wanneer het blijkt dat u last heeft van muizen in huis. Ze zijn namelijk een risico voor de gezondheid. Deze dieren houden zich namelijk het liefst op in de keuken, want hier ligt voedsel. Daarnaast kunnen ze ook voor andere gevaren zorgen. Zo hebben ze scherpe knaagtandjes en kunnen ze aan elektriciteitskabels gaan knagen. Hierdoor kan er brand ontstaan. Het is daarom belangrijk om de muis zo snel mogelijk zelf te vangen of verjagen. Hiervoor is meestal professionele muizenbestrijding nodig, deze herkent gelijk het soort muis en kan hierdoor zijn aanpak versnellen.

Kosten muizenbestrijding

De kosten voor het bestrijden van muizen is vooraf lastig te bepalen. De kosten zijn namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan de middelen die wij nodig hebben, de plaats waar de muizen zich bevinden en uw locatie. Om uw probleem zo nauwkeurig mogelijk in kaart te brengen, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij de kosten duidelijk in kaart brengen voor u.

Muizenbestrijding: 24/7 service

Heeft u last van muizen en heeft u dringend onze hulp nodig voor het bestrijden van muizen? Dan kunnen wij binnen 24 uur aanwezig zijn op elke locatie in Noord-Holland. Wij verzoeken u dan om direct contact met ons op te nemen, zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen!

Muizen bestrijder inschakelen?

Wilt u muizenbestrijding inschakelen? Of wilt u graag meer informatie ontvangen over bijvoorbeeld de mogelijke kosten? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u zo snel mogelijk. Het is ook mogelijk om direct te bellen: 06 - 53809593 of te mailen naar: info@ogb-nederland.nl.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.