Verzenden en bezorging

Al onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Bestelt u op werkdagen voor 17:00 uur met iDEAL, dan heeft u uw bestelling binnen één tot drie werkdagen in huis.

Levertijd bij vooruitbetaling

Als u bij uw bestelling kiest voor vooruitbetaling met internetbankieren, houd dan rekening met een overboektijd van één tot drie werkdagen. Zodra uw betaling is ontvangen ontvangt u per e-mail bericht en wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd.

Om tot levering van een bestelling over te gaan, kan het zijn dat u wordt benaderd via telefoon of e-mail om de juistheid van uw bestelling te controleren. Hierdoor kan enige vertraging ontstaan in de bezorging.
Vermeld tijdens het registreren een telefoonnummer waarop u overdag bereikbaar bent, dan blijft de eventuele vertraging beperkt. Dit kan een telefoonnummer zijn van uw werk of een 06-nummer.

Bezorging op een ander adres

Het is mogelijk dat u een bestelling op een ander adres dan het factuuradres laat bezorgen.

Bezorging op zaterdag

PostNL bezorgt ook op zaterdag. Indien u dus op vrijdag voor 17:00 uur besteld, heeft u in veel gevallen de producten op zaterdag in huis.

De verzending

De prijzen op Insectguard zijn altijd inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Kiest u voor betaling met iDEAL of onder vooruitbetaling, dan worden geen extra kosten gerekend.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.