Detailhandel

OGB, specialist in het bedrijfsmatig bestrijden van plaagdieren
OGB Nederland kan samen met u een plaagdier- mangagementplan opstellen zodat u hygiënisch en ongediertevrij kunt werken. En mochten er onverhoopt toch plaagdieren worden gesignaleerd, zorgt OGB ervoor dat deze zo spoedig mogelijk worden bestreden volgens de N.V.P.B.-voorschriften.

 

Gezondheidsrisico’s
Ratten en andere knaagdieren kunnen ziektes en bacteriën overbrengen als, streptokokken, salmonella, leptospirose. Deze kunnen in de voedselketen terechtkomen met alle gevolgen van dien. 

 

Waarom preventief bestrijden?
Zoals u waarschijnlijk al weet kunnen plaagdieren
voor veel overlast zorgen en zelfs tot aanzienlijke inkomstenderving. Denk maar eens aan knaagschade en ontlasting van uw producten, schade aan uw materieel, bekabeling en gebouwen. Preventieve bestrijding wordt steeds belangrijker omdat de bestrijdingsmogelijkheden achteraf tegenwoordig aanzienlijk zijn
beperkt. Daarnaast zijn er veel plaagdieren resistent voor bestrijdingsmiddelen. 

 

Jaarabonnement OGB
Wij kunnen u stapsgewijs begeleiden van een eerste advies tot een ideaal beleid ter preventie en bestrijding van ongedierte. In dit plan staan een goede en heldere communicatie tussen u en OGB-Nederland steeds centraal. 

Afspraak en offerte (stap 1)
Tijdens een eerste en geheel vrijblijvend persoonlijk contact brengen wij uw situatie in kaart. Tevens geven wij u inhoudelijk inzicht in onze aanpak. Aansluitend ontvangt u een duidelijke en heldere offerte waarin staat beschreven wat wij voor u gaan doen. 

De planning (stap 2)
Werkzaamheden worden vaak kort op elkaar aangesloten. U moet weten wat er wanneer gedaan wordt en wanneer de werkzaamheden worden afgerond. 

Aan de slag (stap 3)
Om u een beeld te geven van onze werkwijze, zetten wij onderstaand de verschillende onderdelen van ons HACCP/ BRC rapportageplan op een rij. 

• Inspectie
Het bedrijf wordt minimaal 8 tot 12x per jaar geïnspecteerd

• Signalering
Hoe eerder wij eventuele bedreigingen in uw bedrijf of organisatie signaleren des te beter het eindresultaat

• Bestrijding
Afhankelijk van het te bestrijden ongedierte passen wij de meest effectieve technieken toe

• Preventief Plaagdier Plan
Deze manier van ongediertebestrijding heeft de toekomst door meer preventiemaatregelen toe te passen en het milieu minder te belasten (I.P.M.)    

• Logboek
Alle gegevens van het bestrijdingsplan worden bijgehouden in een logboek, zodat u altijd in één oogopslag een compleet overzicht heeft 

Nazorg (stap 4)
Voor OGB-Nederland is het van groot belang dat onze klanten tevreden zijn en tevreden blijven. Mocht er, ondanks onze goede zorgen, toch iets zijn waar u niet tevreden over bent of waar u vragen over heeft, dan zijn wij snel ter plaatse om een en ander voor u op te lossen. 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.