Over ons

Ongediertebestrijding (OGB) Nederland is een absolute specialist en gecertificeerde professional in het bestrijden van ongedierte in welke vorm dan ook. Heeft u last van insecten, spinnen, wespen, vliegjes, ratten, muizen, houtworm, etc. dan kunt u de klus met een gerust hart overlaten aan onze vaklui.

OGB Nederland staat voor

GRONDIGWij werken serieus en tot in de kleinste details
DUURZAAMVoor altijd van de plaagdieren verlost
SNELBinnen 24 uur ter plaatse
BETAALBAARAanzienlijk scherper geprijsd dan de grote verdelgingsbedrijven

Vergelijk bovenstaande aspecten, vraag om een vrijblijvende offerte en ervaar al deze verschillen.

Werkzaam in heel Nederland

OGB Nederland werkt zowel regionaal (Noord-Holland) als landelijk.
Dat doen wij voor zowel particulieren als bedrijfspanden en horeca-instellingen. Voor de zakelijke markt hebben wij zeer aantrekkelijke abonnementen. En horeca-ondernemers ontvangen officiële logboeken - ook t.b.v. de Warenwet.

Krachtig reinigen en impregneren

Naast het voorkomen en bestrijden van ongedierte is OGB Nederland ook gespecialiseerd in het verwijderen van groene aanslag en het verhogen van de duurzaamheid van hout door middel van impregnatie.

  • Verwijdering groene aanslag
  • Houtimpregnatie
  • Oplossen vochtproblematiek

Onze geschiedenis en missie

OGB Volendam is in 2002 opgericht door Dick Hansen. Al snel groeide zijn eenmanszaak uit tot een middelgrote onderneming. OGB’s persoonlijke benadering in combinatie met haar grondige werkwijze, lagen aan deze voorspoedige groei ten grondslag. Inmiddels mag OGB een grote rij bedrijven, (woningbouw)verenigingen, winkels en particulieren tot haar klantenkring rekenen. OGB’s missie is om nieuwe klanten dezelfde deskundigheid bij ongediertebestrijding te bieden door te werken met de beste materialen en modernste technieken, binnen de normen van wet- en regelgeving. In 2014 is OGB Volendam van naam veranderd en heet nu OGB Nederland.

Gecertificeerd

OGB Nederland is lid van de N.V.P.B. – de Nederlandse Vereniging Plaagdiermanagement Bedrijven.
Daarnaast bezitten wij de volgende diploma’s en certificaten:

  • Integraal Pest Management
  • Bestrijdingstechnicus dierplaagbestrijding
  • CPMV. Houtrotverwekkende schimmelbestrijding

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.