Werking

Membraamwerking

Enzymen

Enzymen zijn grote eiwitmoleculen, die ervoor zorgen dat het omzetten van niet-werkzame stoffen in werkzame stoffen snel en efficiënt gebeurt. Zij maken als het ware hapklare brokken voor de bacteriën.


Bacteriën
De concentratie “bacteriemengsel” is; 1,8x10(8) (= 180.000.000 / ml)!

Het nieuwe bacteriemengsel is toegesneden op de afbraak van organische vervuiling.

Anaerobe bacteriën kunnen zonder gebruikmaking van zuurstof organische afvalstoffen afbreken.
Aerobe bacteriën zijn bacteriën die met behulp van opgelost zuurstof in water de organische afvalstoffen afbreken.


Aerobe zuivering
Dit proces kunnen we onderverdelen in twee verschillende deelprocessen, nl: oxidatie en nitrificatie.
Bij oxidatie wordt met behulp van oxiderende bacteriën en zuurstof de organische afvalstoffen afgebroken en omgezet in eenvoudige anorganische eindproducten, nl: kooldioxide (CO2), water (H2O) en ammonium (NH4+).


Bij de nitrificatie wordt met behulp van nitrificerende bacteriën en zuurstof het ontstane ammonium omgezet in nitriet (NO2-) en later in nitraat (NO3-).

Cleanweb wordt gebruikt voor het reinigen en het langdurig voorkomen van vervuiling aangebracht door insecten en spinnen. Praktijkervaringen hebben aangetoond dat Cleanweb zeer doeltreffend en vooral veilig de vervuiling, aangebracht door spinnen, luis, vliegen, muggen en wespen, witte vlieg, wants, trips en spint, reinigt van gebouwen, recreatie, plantsoenen, gewassen etc., in onder andere pretparken, parkeerplaatsen, horecasector, hotels, recreatieve bebouwing, rietendaken, vaartuigen, tuin en akkerbouw etc.


Bijzondere voordelen

Cleanweb - Is 100% biologisch afbreekbaar.
Gemaakt onder GMP, ISO 9001 en ISO 14001

Cleanweb - Is niet giftig.
Cleanweb - Is GEEN bestrijdingsmiddel.
Cleanweb - Heeft GEEN etsende werking op glas, gegalvaniseerde materialen, aluminium, kunststoffen, RVS, rubber chroom, keramiek, porselein of emaillen.

Cleanweb - Levert veiligheidsinformatiebladen (MSDS) op basis van de concentreerde product en het verdunde product , die hieronder zijn te downloaden.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.