Gebruiksaanwijzing

Toepassing

Cleanweb wordt toegepast voor het reinigen van ondergronden (in de open lucht) van fecaliën van spinnen en insecten. Weert ongedierte (vliegen, muggen, wespen). Het produkt wordt met name toegepast op moeilijk bereikbare plaatsen van huizen, gebouwen, vaartuigen en constructies.

 

Viervoudige werking

Losweken en oplossen van hardnekkige vervuiling door insecten
Afbreken van organische vervuiling door het in het produkt aanwezige bacteriepreparaat (18 miljard bacteriën per ml)
Oxidatie van organische vervuiling zoals kalk en atmosferische vervuiling
Wering van insecten (vliegen, muggen, wespen)

 

Gebruiksaanwijzing

Draag altijd rubberen handschoenen. Verdun Cleanweb concentraat 1 op 3 met normaal leidingwater, bij extreme vervuiling onverdund gebruiken. Verwijder aanwezige insecten en spinnen met een ragebol (NIET DODEN), met plantenspuit of drukspuit naden en kieren behandelen met grove druppel. Overtollige vloeistof (druppels) verwijderen om vlek- en streepvorming op de ondergrond te voorkomen. De toepassing minimaal 2 x per jaar uitvoeren, vanaf april t/m september. Cleanweb is tot maximaal 3 maanden werkzaam, afhankelijk van weersinvloeden en belasting van insecten. Voor specifieke toepassing, raadpleeg een adviseur.

 

Opmerkingen

Cleanweb - Is oplosbaar in water, goed biologisch afbreekbaar en NIET giftig.
Cleanweb - Heeft geen etsende werking op glas, rvs, steen, rubber, trespa, lak en kunststof (niet te gebruiken op gecoat staal en zink). BIJ TWIJFEL ALTIJD KLEIN PROEFSTUKJE OPZETTEN.
Cleanweb - Bevat voornamelijk, organische, natuurlijke en natuuridentieke ingrediënten.
Let op dat u net geschilderde deuren en kozijnen niet direct behandelt met Cleanweb. Laat de verf 5 tot 6 weken uitharden. Daarna kunt u Cleanweb probleemloos gebruiken.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.