Insectenbestrijding

Insectenbestrijding nodig? Dan bent u bij Ongediertebestrijding Nederland op de juiste plek. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf op het gebied van preventie, wering en bestrijding van insecten. Dit doen wij voor zowel particulieren als bedrijven. Dit kan dus in uw huis zijn of in een pand/gebouw. Voordat wij in actie komen, zullen we eerst kijken met wat voor soort insect te maken hebben en waar deze zich bevinden. Zo kunnen wij op een verantwoorde manier uw ongedierte probleem oplossen!

Wat zijn insecten?

Insecten zijn een klasse van ongewervelde dieren die tot de geleedpotigen horen. Dit is veruit de grootste groep van dieren. Er zijn namelijk wel 925.000 soorten insecten. Een aantal voorbeelden zijn: spinnen, kevers, mieren, bijen, wespen, vliegen en muggen. Een aantal van deze dieren kunnen schadelijk zijn, omdat ze pijnlijk kunnen bijten of steken. Zo kan een wesp of bij steken. Daarnaast kunnen ze ook ziektes overbrengen. Ook plant etende insecten als luizen, rupsen en andere knagende dieren kunnen veel schade aanrichten. Ze kunnen namelijk hele oogsten en planten ruïneren.

Kosten insectenbestrijding

De kosten voor het bestrijden van insecten is vooraf lastig te bepalen. De kosten zijn namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan de middelen die wij nodig hebben, de plaats waar de insecten zich bevinden en uw locatie. Om uw probleem zo nauwkeurig mogelijk in kaart te brengen, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij de kosten duidelijk in kaart brengen voor u.

Insectenbestrijding: 24/7 service

Heeft u last van insecten en heeft u dringend onze hulp nodig voor het bestrijden van insecten? Dan kunnen wij binnen 24 uur aanwezig zijn op elke locatie in Noord-Holland. Wij verzoeken u dan om direct contact met ons op te nemen, zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen!

Instectenbestrijding inschakelen?

Wilt u insectenbestrijding inschaklen? Of wilt u graag meer informatie ontvangen over bijvoorbeeld de mogelijke kosten? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u zo snel mogelijk. Het is ook mogelijk om direct te bellen: 06 - 53809593 of te mailen naar: info@ogb-nederland.nl.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.