Spinnenbestrijding

Spinnenbestrijding nodig? Dan bent u bij Ongediertebestrijding Nederland op de juiste plek. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf op het gebied van bestrijden van spinnen en op het gebied van wering. Dit doen wij voor zowel particulieren als bedrijven. Wij bestrijding dus spinnen in huizen, panden en gebouwen. Voordat wij in actie komen, zullen we eerst kijken met wat voor soort spin we te maken hebben en waar deze zich verbinden. Zo kunnen wij op een verantwoorde manier uw ongedierte probleem oplossen. Lees hier alles over het bestrijden van spinnen of neem direct contact met ons op!

Algemene informatie over spinnenbestrijding

Spinnen zijn een ongevaarlijk soort ongedierte, maar ze zijn wel heel hinderlijk en vervelend. Ze kunnen zich bevinden in uw woning, boot, caravan, schuur of bedrijfspand. De spinnen maken bovendien ook spinnenwebben en dit geeft een vervelende uitstraling. Er zijn veel mensen met angst voor spinnen. Het geeft een onveilig gevoel voor deze mensen wanneer er spinnen in de buurt zijn. Spinnenbestrijding is daarom een goede oplossing voor preventie, voorkomen en het bestrijden van spinnen. Het is in Nederland verboden om spinnen te bestrijden met gif. Ongediertebestrijding Zwarthoed werkt daarom met een modern bestrijdingsmiddel. Dit middel heet Cleanweb spray. Dit bestrijdingsmiddel is zeer effectief en mag legaal gebruikt worden. Dit gaat niet alleen overlast van spinnen tegen, maar ook van vliegen.

spinnenbestrijding

Welk product gebruiken wij voor spinnenbestrijding?

Voor spinnenbestrijding gebruiken wij Cleanweb spray. Hieronder worden een aantal voordelen van dit middel beschreven:

  • Het is bewezen als meest doelmatige en krachtige spinnenspray
  • Het bestrijdingsmiddel is 100% biologisch afbreekbaar en niet giftig
  • Spinnen worden snel en makkelijk bestreden
  • Milieuvriendelijk
  • Werkt 3 tot 6 maanden
  • Niet duur

Door de kritische plaatsen in te spuiten met dit middel wordt een conserveringslaagje aangebracht. Hierdoor kan web niet hechten en wordt spinnenvuil afgestoten. De spinnen merken dit en worden op natuurlijke en vriendelijke manier van uw pand of woning naar een andere plek gedirigeerd. U kunt ons inschakelen als spinnenbestrijder voor de impregnatie van Cleanweb, maar wij verkopen dit product ook voor eigen gebruik.

Waarom het beter is om Cleanweb door een spinnenbestrijder op te laten brengen

In de afgelopen jaren hebben wij veel expertise en ervaring opgebouwd om alle problemen met betrekking tot spinnenoverlast op te lossen. Dit is het enige wat voor ons telt. Ons bedrijf staat ook wel bekend onder de namen 'spinnenman' of 'spinnenvanger'. Wij werken in opdracht van zowel particulieren als bedrijven. Wij zijn zeer effectief en betaalbaar. Het is een stuk voordeliger om de spinnenspray te laten spuiten door ons in geval van spinnenoverlast. U bent werkelijk goedkoper uit.

Algemene informatie over spinnen

Spinnen behoren tot de klasse spinachtigen. Het zijn dus geen insecten. Tot deze klasse horen overigens ook de mijten en de teken. Er zijn ongeveer 30.000 soorten spinnen. De meeste soorten in Nederland zijn huisspinnen en kruisspinnen. Spinnen worden vaak als hinderlijk ervaren. Een spin heeft een 2-delig lichaam, wat bestaat uit een kopborststuk en een achterlijf. In tegenstelling tot insecten hebben ze 4 poten. Spinnen leven op plaatsen waar veel prooi-insecten leven. Dit is vooral in de omgeving van lichtbronnen, zoals ramen en lampen. Ze maken hier dan meestal een spinnenweb en zo vangen ze hun prooi.

Een spin heeft een eizakje, waarin enkelen tot duizenden eitjes zitten. De levenscyclus is meestal 1 jaar. Dit is afhankelijk van het soort. Als de jonge spinnen het eistadium voorbij zijn, worden ze agressief tegen elkaar en zullen ze zich verspreiden. Dit is natuurlijk zeer vervelend wanneer u hier last van heeft. Deze spinnen zullen namelijk uw huis of pand bevuilen door hun webben. Hierin vangen ze insecten en hun uitwerpselen. Als u spinnenoverlast wilt voorkomen, dan moet u voorkomen dat ze uw pand of woning binnendringen. Dan kunt u dezelfde weringsmaatregelen treffen als in het geval van bijvoorbeeld wespenbestrijding. Wanneer de spinnen geen prooi kunnen vinden, zullen ze spoedig sterven of verplaatsen naar een andere locatie. Een ander alternatief is professionele preventie. Hierover vindt u meer informatie op onze website.

Spinnen leven het liefst op plaatsen waar veel insecten voorkomen; het bestrijden of verdelgen van insecten vermindert de overlast van spinnen. Spinnen mogen in Nederland niet bestreden worden met chemische bestrijdingsmiddelen. Wegvangen van de spinnen bij overlast is dan een optie. Dit kan ook milieuvriendelijk: met een bezem, stok of stofzuiger. Door het bestrijden van de prooi-insecten zullen ook spinnen verdwijnen. Onze professionele inzet kan het meest voor u betekenen bij spinnenbestrijding.

Spinnenbestrijding inschakelen?

Wilt u spinnenbestrijding inschakelen? Of wilt u graag meer informatie over bijvoorbeeld de mogelijke kosten? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u zo snel mogelijk. Het is ook mogelijk om direct te bellen: 06 - 53809593 of te mailen naar: info@ogb-nederland.nl.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.