Vogelwering

Vogelwering nodig? Dan bent u bij Ongediertebestrijding Zwarthoed aan het juiste adres. Wij zijn een gecertificeerd en gespecialiseerd bedrijf op het gebied van het weren van vogels en het voorkomen van overlast van deze dieren. Wij voeren dit uit voor bedrijven. Vogelwering is nuttig voor ieder gebouw. Wij zullen op een verantwoorde manier uw ongedierteprobleem oplossen. Lees hier alles over het weren van vogels of neem direct contact met ons op.

Wat is vogelwering?

Vogelwering zorgt voor het voorkomen van overlast van vogels, zoals meeuwen. Sommige vogelsoorten mogen niet bestreden worden, omdat ze een beschermde diersoort kunnen zijn. Wij werken op een verantwoorde manier en daarom weren wij alleen deze diersoorten. Met vogelwering verkleint u de kans dat vogels zich nestelen op plekken waar u ze niet wilt hebben, bijvoorbeeld: in een regenpijp, op de schoorsteen of in de goten. Het is dus om vogels te verjagen. Deze wering is bijna niet te zien en stoort daarom niet.

Wat te doen bij vogeloverlast?

Een belangrijk onderdeel van de activiteiten van OGB Nederland is het weren van vogels en het voorkomen van overlast van deze dieren. Vogels en dan met name meeuwen en duiven veroorzaken bij veel bedrijven en gebouwen overlast door hun uitwerpselen. Niet alleen de overlast is een probleem, maar ook het gevaar dat infecties, ziektes en parasieten die vogels bij zich dragen overspringen op de mens.

Hoe gaat OGB Nederland te werk?

De technieken tot vogelwering zijn samengesteld om op een effectieve manier maatregelen te treffen tegen het nestelen van vogels zonder deze te verwonden. Vogelwering wordt op maat gemaakt voor iedere individuele locatie en kan bestaan uit netten, pinnen of een draadsysteem. Zelfs elektrische weringmaatregelen behoren tot de mogelijkheden.

Het nut van vogelwering

Vogelwering is zeer nuttig voor ieder gebouw, omdat regenpijpen, goten, ventilatiesystemen en schoorstenen geblokkeerd kunnen raken door uitwerpselen en nesten van vogels. Bovendien tasten uitwerpselen ook daken en gevels aan, die hierdoor gevoelig worden voor waterschade. Daarnaast is het nadelig voor uw bedrijfsimago. 

De kosten van vogelwering

De kosten voor het plaatsen van vogelwering is vooraf lastig te bepalen zonder enige informatie. Dit is namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Het soort wering, zoals: vogelpinnen, vogelnetten of een draadsysteem
  • De afmetingen van uw regenpijpen, goten, schoorstenen of andere plaatsen waar u de wering wilt laten plaatsen

Om uw wensen zo nauwkeurig mogelijk in kaart te brengen, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij de mogelijke kosten zo nauwkeurig mogelijk vaststellen.

Over ons

Wij zijn een gecertificeerd en gespecialiseerd bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding. Hieronder valt niet alleen het bestrijden van ongedierte, maar ook het weren en voorkomen ervan. Wij zorgen ervoor dat dit op een juiste en verantwoorde manier wordt uitgevoerd. Wij zorgen ervoor dat u niet langer last heeft van vervelende vogels die zich nestelen op plekken waar u ze niet wilt hebben. Door vogels te weren, voorkomt u waterschade aan uw gebouw en blijft het bedrijfsimago hoog. Het is mogelijk om vooraf een offerte bij ons aan te vragen, zodat u weet wat de mogelijke kosten zullen zijn voor vogelwering.

Vogelwering laten plaatsen?

Wilt u vogelwering laten plaatsen op een of meerdere gebouwen? Of wilt u graag meer informatie ontvangen over de kosten en mogelijkheden? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u dan zo snel mogelijk. Het is ook mogelijk om ons direct te bellen: 06 - 53809593 of te mailen naar: info@ogb-nederland.nl. Wij zijn u graag van dienst!

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.