Particulieren

OGB, specialist in het bestrijden van plaagdieren in en rondom uw huis.
Wat is eigenlijk ongediertebestrijding?

Als bestrijdingstechnici spreken wij over ‘plaagdieren’.
Vroeger, en in de volksmond, werd en wordt er gesproken over ongedierte.
Een rat die als huisdier wordt gehouden is geen ongedierte, maar als deze losbreekt, zich gaat voortplanten en zich gaat verspreiden, opeens wel. Een bij of wesp in de tuin is geen ongedierte, maar komen er honderden binnen in een gebouw of woning ineens wel. Een dier wordt dus pas ongedierte op het moment dat er overlast door ontstaat.

Voor een goede en grondige bestrijding van ongedierte is kennis van zaken nodig; over
welke beestjes gaat het, waar zitten ze, hoe
moet een ongediertebestrijding uitgevoerd worden, welke bestrijdingsmiddelen kunnen en mogen er toepast worden enz. Mensen zien een ongediertebestrijder ook vaak als een probleem shooter: de bestrijder van het ongedierte is een expert, dus die lost het probleem op. Vaak is het niet mogelijk om een probleem op te lossen door alleen maar te bestrijden. Er moet meer gebeuren.    

 

Kwaliteit van diensten
OGB werkt conform de ISO-, BRC-, CERTEX- en HACCP- richtlijnen. Daarnaast werkt OGB-Nederland uitsluitend met bestrijdingsmiddelen die zijn toegelaten door het Ministerie van VROM. 

 

Gecertificeerd
OGB-Nederland is lid van de N.V.P.B., de Nederlandse Vereniging Plaagdiermanagement Bedrijven. Daarnaast bezitten wij de volgende diploma’s en certificaten:
• Integraal Pest Management
• Bestrijdingstechnicus dierplaagbestrijding
• CPMV Houtrotverwekkende schimmelbestrijding 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.